Щоб схуднути, потрібно враховувати багато моментів. Зокрема це здорове харчування, багато вправ і, звичайно ж, достатня кількість рідини.

Якщо ви п'єте багато води, наприклад, ви можете бути впевнені, що таким чином можна придушити апетит, зменшити споживання калорій, зробити тренування ефективнішими і навіть прискорити метаболізм.

Схуднення, скріншот з відео

Як виявилося, є кілька інгредієнтів, які ви можете додати до своєї склянки, щоб зробити воду ще кориснішою. Йдеться про лимон і насіння чиа. Дієтолог і нутриціолог Крутіка Нанаваті з Clinic Spots розповіла про цей неймовірний напій для схуднення, пише SheFinds.com.

Фахівець пояснила, що кожен із цих двох потужних інгредієнтів має свої переваги для схуднення талії. Тому їх регулярне вживання при додаванні у воду є відмінним способом допомогти вам залишатися ситим і навіть підвищити свій метаболізм.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

"По-перше, лимонна вода – це низькокалорійний напій, який сприяє зволоженню та насиченню, що важливо для схуднення. Крім того, насіння у цьому напої може допомогти підвищити метаболізм і сприяти здоровому травленню, що також може сприяти зниженню ваги”, - пояснила вона. Крутика Нанаваті

Лимон, фото з вільних джерел

Крім того, насіння чиа також можуть допомогти збільшити вміст клітковини у вашому раціоні. За словами фахівчині, це дуже корисно для схуднення, оскільки вона допомагає довше зберігати відчуття ситості.

Відповідно, якщо ви довше почуваєтеся ситим, ви набагато рідше перекушуєте різноманітними солодкими та солоними ласощами, які заважають вам схуднути.

людина п'є воду

Нагадаємо, що менше істерик і більше чистого м'яса: вчені підказали, як прибрати шкідливий жир з живота.

Раніше ми повідомляли, що повноцінно замінить спортзал: яка домашня роботазробить з вас атлета.