Українці на гіркому досвіді переконалися у потребі термосу. У ньому можна запарити чай і все, що завгодно, коли відключають електроенергію, а також не переживати, що вміст охолоне.

Однак, якщо довго не користуватися термосом, у ньому з'являється затхлий і неприємний запах. Тому заливати в нього улюблений напій зникає бажання. Врятувати ситуацію можна, скориставшись тим, що знайдеться у будь-якої господині на кухні.

Використання термоса, фото cooler-water

Перше, що потрібно зробити, це подбати про зберігання самого термоса. Якщо ви не плануєте його використовувати, покладіть у нього лише одну гілочку гвоздики, мається на увазі спеція. Це позбавить термос неприємного затхлого запаху навіть у закритому стані, оскільки вона має сильний аромат.

Є ще один простий і доступний засіб, який знайдеться у будь-кого на кухні – сіль. Її можна використовувати для термоса з будь-яким покриттям, так що не варто переживати - це не нашкодить.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Варто покласти всередину термоса лише одну чайну ложку. Вона вбиратиме зайві запахи. Перед використанням просто дістаньте все, витрусіть та змийте водою. Термос буде свіжим і чистим для нового використання.

Використання термоса, фото cooler-water

Нагадаємо, як прибрати "лікарняну жовтизну" з вікон та підвіконня домашніми засобами: найкращі розчини.

Раніше ми повідомляли про незвичайний фільтр: кориця може врятувати ваш пилосос від задушливого аромату пластику.

Так само стало відомо, що викидати не варто: як вам можуть стати в нагоді використані чайні пакетики. Вони навіть після використання за прямим призначенням можуть принести чимало користі.