На кухні фольгу використовують як для зберігання свіжості їжі. Справа в тому, що універсальну алюмінієву фольгу з її корисними властивостями можна ефективно застосувати у розморожуванні морозильних камер.

Абсолютно не грає ролі те, який у тебе холодильник - галасливий старенький чи тихий новий, утворення шарів льоду на полицях приносить велику кількість проблем.

Трюк із алюмінієвою фольгою полягає в тому, що вона може ефективно розморозити морозильну камеру протягом декількох хвилин.

Морозилка. Фото Freepik

Якщо льоду небагато, можна просто покласти фольгу всередину морозильника. При значній кількості льоду краще спочатку повністю розморозити пристрій, а потім застелити внутрішню частину алюмінієвими листами.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Фольга в морозилці, скріншот: YouTube

Техніка проста: необхідно викласти продукти з морозильної камери та укласти алюмінієву фольгу по всьому внутрішньому простору - зверху, знизу та з боків. Після цього поверніть продукти назад у морозилку. Алюмінієва фольга виконає роль бар'єру для утворення льоду, що дозволить забути про набридливу процедуру розморожування.

Лід в морозилці, фото techforhome

Цей метод також застосовується до висувних ящиків морозильника. Складена алюмінієвою фольгою, ящик залишатиметься чистим та зручним у використанні, адже для прибирання вам просто доведеться замінити алюмінієві листи на нові.

Застосування алюмінієвої фольги в морозильних камерах – це економічний та простий спосіб забезпечити зручне використання техніки та заощадити час на розморожуванні.

Отже, використовуйте цей простий трюк і морозильна камера завжди буде готова задовольнити ваші потреби в зберіганні продуктів без непотрібних проблем і незручностей.

Нагадаємо, хитрощі зберігання овочів для міського жителя: прості правила у разі відключення електрики.

Раніше повідомлялося, смак, за який доведеться дорого заплатити: як змінилися ціни на улюблені продукти українців.

Також, безкоштовний проїзд: пасажирам нагадали послуги "Укрзалізниці", про які багато хто не знає.