Зубну пасту можна використовувати не лише за її прямим призначенням, тобто для чищення зубів. Є ще два корисні способи її застосування.

Як виявляється, зубна паста є дієвим засобом у вирішенні деяких побутових завдань. Тож якщо є можливість заощадити на чищенні, чому б не скористатися такими лайфхаками.

Зубна паста, скріншот з відео

Два корисні способи застосування зубної пасти:

1. Чищення праски за допомогою зубної пасти. Виявляється, цей гігієнічний засіб чудово справляється з очищенням поверхні праски від бруду та незначного вапняного нальоту.

Адже її текстура має м'які абразивні властивості, завдяки чому і має можливість дбайливо подбати про побутову техніку. Для цього необхідно нанести трохи пасти на холодну праску, потерти ганчіркою та змити водою.

Популярні новини зараз

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям

Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

2. Очищення брудних кросівок. Зубна паста є одним із найкращих способів очищення гумових частин взуття білого кольору. Її потрібно нанести на поверхню забрудненої речі та потерти старою зубною щіткою. Тепер просто змийте водою. Тому зовсім не потрібно купувати дорогі засоби для чищення, щоб позбутися бруду на улюблених кросівках.

Очищення праски, скріншот з відео

Нагадаємо, навіщо прати речі молоком: дивовижний метод наших бабусь - ніякі Персил і Ленор не потрібні .

Раніше ми повідомляли про прання без "сюрпризів": що потрібно зробити, щоб речі не линяли.

Також стало відомо, що сіль врятує щодня: які повсякденні турботи спростить продукт. Цікаві лайфхаки, яким знайде застосування кожна господиня.