Перший день зими запорошив більшість регіонів України снігом, і ми не встигнемо помітити як до Нового року залишиться буквально кілька днів. Не зайвим буде розібратися із тим, як продовжити життя ялинці, яка наповнить вашу оселю святом.

Про це розповідає Homes & Gardens.

Ялинка, Новий рік, фото з вільних джерел

Одразу після покупки дайте різдвяному дереву просто постояти у квартирі декілька годин. За цей час ялинка почне розривати свій аромат і таким чином збереже свої голочки надовше.

Не зайвим буде спиляти декілька сантиметрів кори, покритої смолою. Так хвойне дерево буде краще поглинати стовбуром вологу.

Популярні новини зараз

Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Новорічна ялинка, фото: Знай.ua

Ялинка дуже любить вологу, а тому підставку в якій вона буде стояти, потрібно обгорнути вологою тканиною, і раз на день її повторно змочувати.

Новорічне дерево також любить прохолоду, тож не варто його ставити біля кондиціонеру та батареї, а також намагайтеся частіше провітрювати кімнату.

Продаж ялинок, скріншот: YouTube

Щоб ялинка простояла подовше, для її декору краще використовувати світлодіоїдні гірлянди, які виділять менше тепла та не висушують гілочки.

Також не варто ставити лісову красуню у кімнаті з теплою підлогою, або її варто просто не вмикати, так вона надовше збереже свій свіжий вигляд.

Нагадаємо, портал Знай інформував, українським чоловікам хочуть зробити своє 8 березня: стане загальним святом

Раніше на порталі Знай повідомлялося, Різдвяний піст-2023: харчування по всіх днях до 24 грудня включно, що можна їсти

Також, наш портал інформував, в Україні скоро почнуть продавати новорічні ялинки: скільки доведеться віддати за живе дерево