Погода в Україні різко погіршилася, температура впала та пішли холодні дощі із вітром. Саме така погода на думку багатьох політиків та експертів спровокує нові масовані атаки росії на нашу енергосистему.
Щоб не залишитись без ситної їжі у період відключень світла, розповімо вам як можна зберегти м'ясо без холодильника на декілька днів.
Про це пише РБК-Україна.
Дістаньте м'ясо із холодильника та за можливості приберіть із нього жир. Саме через нього м'ясо починає псуватись.
У ТЦК забрали телефон: чи мають право воєнкоми вилучати речі
МОН планує скоротити тисячі ліцеїв: залишать лиш обраних
Українцям може загрожувати космічне подорожчання до 25 гривень за кубометр газу: "І це не межа"
Що робити, якщо забули документи та зустріли ТЦК
Натріть кожен шматочок спочатку сіллю та часником.
Покладіть м'ясо у кастрюлю та засипте нарізаною цибулею. Так воно може зберігатися до 4 днів.
Також м'ясо мона трошки приварити. М'ясо потрібно опустити в киплячу воду на кілька хвилин. У цій воді розчиняємо кухонну сіль - 5 столових ложок на літр. Потім це м'ясо кладемо у відкриту ємність і залишаємо в провітрюваному приміщенні.
Також його можна потримати над вогнем до запікання тонкої кірки. Таким способом м'ясо проживе лише добу.
Заздалегідь наморозьте кубики льоду та помістіть їх із м'ясом в термосумку чи термопакет.
Також м’ясо можна намазати свинячим або баранячим жиром, а потім загорнути в папір чи тканину.
Зберігати таке м’ясо можна у темному та прохолодному місці до 3-4 днів.
Нагадаємо, що ворог буде бити: українцям радять готуватись до тривалих відключень
Раніше ми повідомляли, що попит на генератори та зарядні станції різко виріс: що з цінами