У будь-кого запитайте і вам скажуть, що горіхи – це дуже корисний продукт, який насичує організм вітамінами, клітковиною, білком та іншими речовинами. Навіть незважаючи на високу калорійність, їх радять їсти на дієті.
- Фундук
- Волоський горіх
Щоб легко відкрити багато волоських горіхів відразу, помістіть їх у паперову упаковку для зберігання яєць, закрийте і зверху вдарте молотком. Упаковка пом'якшить удар і шкаралупа не розлетиться. Також можна запекти горіхи в духовці на 10 хвилин, після чого шкаралупа стане крихкою і краще відкриється.
- Арахіс
Сирий арахіс можна відокремити від оболонки за допомогою теплої води. Горіх потрібно занурити у воду на дві години, а потім легко очистити руками. Крім того, арахіс можна на кілька хвилин запекти в духовці, як і волоський горіх. Оболонка після тепла стане сухою.
У Мінагро спрогнозували ціни на картоплю: до чого готуватись
Навіть ТЦК не чіпатиме: яких спеціалістів омине мобілізація
Більше жодної дистанційки: Міносвіти хоче повернути всіх за парти
У військкомат забудете дорогу: хто з українців більше не цікавить ТЦК
Нагадаємо, напади голоду відступлять: дієтологи розповіли, як перестати бігати до холодильника ночами
Раніше ми писали про те, кому можна їсти сирий гарбуз - і чому овоч "під забороною" через свої надмірно корисні властивості
Як повідомляв Знай.ua, ти смикав, але не здогадувався: найпопулярніші застосування загадкових петель на взутті ззаду