Через помилки в експлуатації морозильної камери господині згодом можуть відчути неприємний запах, а також побачити намерзлий лід. Ці проблеми можна вирішити шляхом правильного розморожування морозилки.

"Шуба" у морозилці може з'явитися з кількох причин. Наприклад, через ущільнювач, який відійшов, або дверцята, що провисають. Крім того, не рекомендується часто відкривати морозилку, щоб всередину не потрапляло тепле повітря.

Морозилка. Фото Freepik

Почати процес слід з вимкнення морозилки. Далі потрібно дістати всі продукти, витягти всі полички, решітки. Залишіть дверцята відчиненими і зачекайте, поки сніг і лід відтануть, а за цей час відмийте решітки та полиці.

Після розморожування потрібно приготувати розчин для обробки камери. Змішайте 1 ст.л соди і 500 мл теплої води, нанесіть розчин на губку і ретельно вимийте нутрощі морозилки. При виявленні цвілі посипте її лимонною кислотою, потім пройдіться губкою.

Популярні новини зараз

Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф

Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

Показати ще

Обробка морозилки від льоду, фото domosedy

Якщо потрібна жорсткіша обробка від неприємного запаху, зробіть розчин з 1 ч.л нашатирю на 1 склянки теплої води, а потім протріть усередині камери. Після всіх цих етапів потрібно почекати, поки не висохне вся волога. Потім підключіть морозилку і дайте їй попрацювати 2-3 години, і тільки потім викладайте всі продукти.

Нагадаємо, причини, через які ви можете позбутися волосся на голові: навіть не здогадувалися

Раніше ми писали про те, що копаємо пісок, а після - збираємо тирсу: модні способи зберігання кабачків, гарбуза та моркви.

Як повідомляв Знай.ua, чи допомагають курячий бульйон та чай під час застуди: медики розкрили правду