Поки одні аплодували, інші кричали "Ганьба"

Першим питанням в порядку денному сьогоднішнього пленарного засідання Парламенту стало складення присяги народним депутатом України Василем Вірастюком. Та не все пройшло так, як планувалося. Деталі з'ясовували Знай.ua.

Верховна Рада - фото ВРУ

Трибуна "на розрив": після Вірастюка вийшли нардепи

47-річний Василь Вірастюк, що балотувався на проміжних виборах до Верховної Ради в Івано-Франківській області на окрузі № 87, розпочав свій виступ з офіційної промови.

"Присягаю народу України, зобов'язуюсь усіма своїми діями боронити суверенітет та незалежність України. Дбати про благо Вітчизни та добробут українського народу", - доповів з трибуни Василь Вірастюк.

Нардеп був одягнений у білу вишиванку з короткими рукавами.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Василь Вірастюк, присяга - скріншот

Та, у той час як представники політичної партії "Слуга Народу" аплодували стоячи щойно посвяченому у парламентарі спортсмену, кілька десятків нардепів свистіли і кричали "Ганьба!".

"За майбутнє" - скріншот

А одразу після офіційного виступу Василя Вірастюк представники депутатської групи "Партія "За майбутнє" вийшли до трибуни з власною промовою.

"Звертаюсь до правоохоронних органів: в Конституції України записано, що народ має право обирати. Це мається на увазі, що так як люди голосують – вони розраховують, що це їхній вибір і це буде саме так. Хочу звернутись до монобільшості – все, що ви обіцяли, пустушка", - зазначив з трибуни народний депутат України Ігор Палиця.

"За майбутнє" - скріншот

Нагадаємо, що головним конкурентом Василя Вірастюка на окрузі № 87 в Івано-Франківській області був представник політсили "За майбутнє" Олександр Шевченко. І його колеги по політичній діяльності й досі вважають цю перемогу нечесною.

Тож про подальший розвиток подій читайте на порталі Знай.ua.

Також Знай.ua писав, що Кабміну висунули нові вимоги: "санкції" для репера Баста і створити Гімн щастя.