Один з нардепів під час засідання Верховної Ради "спалив" сайт для дорослих на своєму телефоні.

Про це стало відомо з повідомлення в телеграм-каналі "Типова Україна".

Так, депутат під час засідання засвітив популярний порнографічний сайт серед однієї з вкладок браузера на своєму мобільному телефоні.

скріншот з відео

Примітно, що нардеп зупинився на роликах з категорії "Безкоштовні зрілі матусі".

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

"Непогано так звичайно" ," і що?", "І що, не людина чи що. Всі дивляться", " О Боже який жах він д*очить!", "Депутат так повинен бути Святий?) ", ", "Очманіти який зум... 😱", "Так пофіг як-то. Не з повіями і то слава Богу", "нехай д*очить собі скільки хоче", " одні д*очери і маргінали. На жаль вони займають місця людей які реально б щось корисне робили.У цьому так весело. Який народ такі і депутати", - писали в коментарях українці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Раді вщент рознесли "науковість" Іллі Ківи-сплив кричущий компромат. Захист дисертації Ківи вчені вважають соромом для України

Як повідомляє портал «Знай.иа» Тимошенко посварилася з Разумковим прямо в залі парламенту: "яке ви маєте право?!" Конфлікт виник після того, як Глава парламенту поставив на голосування пропозицію про відправку на повторне перше читання без додаткового обговорення проекту Закону про загальнообов'язкове накопичувальне пенсійне забезпечення

Також «Знай.иа " писав, що Нардепи готують Максима Степанова до звільнення з МОЗ:"мільярди гривень розкрадалися". Депутати Верховної Ради України мають намір проголосувати за звільнення глави Міністерства охорони здоров'я Максима Степанова.