Чи чекати закриття на карантин?

Впродовж останніх днів в Україні фіксується збільшення виявлених інфікованих COVID-19. Як виявилося, вірус дістався і Верховної Ради. Про сотні хворих повідомив Голова Парламенту Дмитро Разумков. Подробиці дізнавалися Знай.ua.

Дмитро Разумков - фото ВРУ

Вірус підхопили 171 нардеп і 300 працівників Апарату ВРУ

Схоже, минулорічна "хвиля" інфікування народних депутатів знову може повторитися.

Про збільшення кількості хворих парламентарів стало відомо в ході брифінгу Голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова, що відбувся в кулуарах Парламенту 15 березня.

"Ситуація, на мій погляд, погіршується. Я навіть дивлюся по кількості захворілих народних депутатів – їхня кількість також збільшується, тому що вони працюють в регіонах, працюють з виборцями. Це – поганий сигнал для нас", - зазначає Дмитро Разумков.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Показати ще

Повідомив очільник Парламенту і про конкретну кількість хворих.

"Станом на сьогодні, перехворіло або хворіє в Верховній Раді 171 народний депутат України. І більше, ніж 300 людей, перехворіло в Апараті. Тобто, фактично – це серйозний показник. Я сподіваюся, що ми зможемо пройти і це випробування – воно не перше, а фактично вже третє", - відзначає Голова ВРУ.

Верховна Рада - фото Знай.ua

Як наголосив Дмитро Разумков, Парламент поки жодного разу не йшов на локдаун і продовжував працювати, лише змінюючи режим роботи на період збільшення засідань Комітетів.

Але ситуація може змінитися у будь-який момент.

"Якщо будуть пропозиції від колег, якщо в цьому буде необхідність, я, звісно, готовий долучитися і до спільних засідань. Потрібно віддати належне, що все, що пов'язане з ковідом, воно не має політичного забарвлення – політичні питання знімаються з порядку денного і люди працюють виключно над тими законами, які можуть допомогти державі вийти з цієї кризи", - повідомив Голова Верховної Ради Дмитро Разумков.

Дмитро Разумков, фото: ВРУ

Тож про подальший розвиток подій читайте на порталі Знай.ua.