Королева Великобританії Єлизавета II не буде дивитися інтерв'ю Меган Маркл і принца Гаррі, яке вийде ввечері, 7 березня (за місцевим часом). Більш того, в Букінгемському палаці готові до скандалу з парою, якщо почують від них різкі висловлювання.

Детальніше про це пише видання "Daily Mail".

Весь світ в очікуванні виходу гучного інтерв'ю колишніх членів королівської сім'ї принца Гаррі і Меган Маркл для Опри Вінфрі. Герцогиня і герцог Сассекські розповіли досить багато американській журналістці, в тому числі і про королівську сім'ю, що вельми насторожило Британію.

Інтерв'ю / скріншот з відео

У Букінгемському палаці припустили, що зоряна пара могла в розмові пропустити критичні висловлювання на адресу окремих членів королівської сім'ї. Джерело видання заявило, що в цілому палац витримає нападки герцогів, однак якщо мова зайде про окремих людей, то слід очікувати відповідної реакції. Британці також відзначили, що у них з Сассекськими йде негласна війна.

Популярні новини зараз

В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Показати ще

Придворні заявили журналістам, що королева Єлизавета II не має наміру дивитися інтерв'ю за участю онука не тільки тому, що воно пройде пізно вночі за місцевим часом, а й тому, що у неї є більш важливі державні справи. Слуги монархині коротко сповістять її про зміст інтерв'ю за сніданком.

Єлизавета II і принц Філіп / скріншот з відео

Нагадаємо, що перед "побаченням" Маркл і Опри королева Єлизавета II пішла в наступ: "Меган знущалася прямо в палаці..."

Як повідомляв портал Знай.uа, дружина принца Гаррі знущалася над прислугою? Королівська сім'я проти Меган Маркл.

Також Знай.uа писав, що принц Гаррі зізнався Опрі про страх повторити долю Діани.