Не знаєте, які квіти подарувати коханій жінці або подрузі на 8-е березня? У цій статті ми зібрали основні правила по підбору красивого букета до свята.

В першу чергу необхідно визначитися: кому ви даруєте букет? Квіти для коханої дівчини або, наприклад, для мами будуть сильно відрізнятися. Зробити правильний вибір допоможуть наступні поради:

  • Для коханої: троянди, тюльпани, орхідеї;
  • Для мами чи бабусі: гербери, айстри, дзвіночки;
  • Для колеги або подруги: жовтець, Магнолія, маргаритки;
  • Для сестри: фіалки, лілії, ромашки.

Варто пам'ятати, що в святковому букеті дуже важлива рука флориста – чим красивіше і більше букет, тим, відповідно, він і буде дорожче коштувати. Найдешевше буде придбати Квіти поштучно, проте тоді він буде поступатися за зовнішнім виглядом професійно зібраному букету.

Квіти / фото: Pixabay

Які квіти не варто дарувати на 8 березня?

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

В першу чергу варто забути про штучні квіти – це виглядає дешево і викликає асоціації зі смертю і похоронами. Такі квіти краще залишити для прикраси інтер'єру.

Наступною помилкою при виборі кольорів є неуважність. При покупці варто звернути увагу на стан бутона, стебла, листя – вони не повинні бути млявими і опущеними. Такі квіти не порадують жодну жінку і простоять недовго.

При виборі флористично оформленого букета важливо не переборщити з декором. Якщо ви бачите, що блискіток, мережива і всяких декоративних метеликів в букеті більше, ніж самих квітів – краще відмовитися від покупки. Ці елементи виглядають стильно лише в одиничному екземплярі, а не всі разом.

На 8 березня не рекомендується дарувати Кактуси. Вважається, ніби ці рослини притягують на колючки негативну енергетику. Крім того, кактус виглядає грубо і черство, особливе якщо не цвіте.

Квіти / фото: Pixabay

Квіти в горщику або зрізані?

Цей вибір вже залежить від індивідуальних переваг. Якщо ваша жінка любить доглядати за кімнатними рослинами, то квіти в горщику будуть ідеальним подарунком. Найчастіше в таких випадках дарують орхідеї - вони ароматні, невибагливі в догляді і виглядають розкішно.

Нагадаємо, що у мережі показали, як продавці підміняють Квіти до 8 березня: ціна зросте в два рази

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві пекельно подорожчав улюблений подарунок на 8 березня: вигрібай останнє.

Також Знай.uа писав, що українські жінки зізналися, чого вони чекають 8 березня і який подарунок точно не підійде.