Директор школи В'ячеслав Бородін у російському місті Златоусті наклав на себе руки через те, що його змушували зізнатися у крадіжці.

46-річний В'ячеслав Бородін був багатодітним батьком та відповідальним директором школи у Челябінській області. Як розповідають у російських ЗМІ, під його керівництвом школа сильно змінилася на краще.

Виділені гранти Бородін витрачав на поліпшення навчального закладу. Зокрема, у школі з'явилися нові вікна та обладнання, хороший ремонт. Проте у таку безкорисливість не хотіли вірити поліціянти.

Вячеслав Бородін, Телеграм

Згідно зі словами дружини загиблого директора Вікторії, понад місяць його змушували зізнатися у крадіжці. Жінка розповіла, що на чоловіка тиснули психологічно - на роботі були допити, а вдома - численні обшуки.

Популярні новини зараз

Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче

Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем

Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн

Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок

Показати ще

В'ячеслав Бородін не раз говорив дружині, що його моральні сили закінчуються. Як повідомляється, тіло чоловіка знайшли вдома. Поруч була передсмертна записка. Директор школи написав, що "просто зламався". Звинувачувати у своїй смерті попросив двох співробітників поліції, які вели допити, і закликав до розгляду прокуратуру.

Вячеслав Бородін, Телеграм

Нагадаємо, Ніцой після антиукраїнських висловлювань школярки назвала її "недорозвинутою": "З гнилого рота...". Письменниця Лариса Ніцой відреагувала на скандал з юною блогеркою через українську мову

Як повідомляв портал "Знай.ua", шахраї взялися за "євробляхи" і видурюють з людей останнє: "Перерахувати кошти на зону". Довірливим українцям аферисти почали "впарювати" "євробляхи" заднім числом

Також "Знай.ua" писав, що українці вимагають прирівняти гривню до євро: "Жебраки і вимирають". Люди хочуть прирівняти гривню до євро з метою подолання економічної нерівності