Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, з великою активністю веде свою сторінку в Instagram, де публікує яскраві фото і відео.

Цього разу 33-річна дружина репера Олексія Потапенка поділилася гарною новиною – вже 5 березня вийде її нова пісня під назвою "Дівчатка рулять", а 18 березня відбудеться прем'єра кліпу, в якому також візьме участь дружина репера Позитива Анна Андрійчук-Завгородня. Більш того, в кінці весни фанати почують повноцінний альбом Насті Каменських.

"Друзі, я чесно намагалася зберегти це в таємниці 🤭 Але мені таааак хотілося поділитися з вами, тому я запитала у вас поради в сторіз - розповідати новину зараз або пізніше. І якщо вже більшість проголосували за сьогодні - то я з легкою душею можу не мучити себе цим секретом від вас 😅

І так... у моєму новому кліпі ви побачите мого улюбленого бублика, мою Анечку 😂 ви не уявляєте собі, як нам було весело, а в такій обстановці все в рази кайфовіше! Напередодні головного дівчачого свята, 5 березня виходить моя нова пісня "Дівчатка рулять"!

Ця пісня, до речі, увійде в мій новий альбом, який ви почуєте вже в кінці цієї весни, але попереднє замовлення Ви зможете зробити вже 5 березня! А на кліп чекайте вже 18 березня. І ще скоро розповім вам пару класних новин! До речі, підказки про деякі з є на цій фотці 😉 Залишилося зовсім небагато ❤️😘", - написала Каменських.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Нагадаємо, Настя Каменських похвалилася тим, про що мріє кожна дівчина.

Як повідомляв портал Знай.uа, Потап показав, як розважається з лисим з "Кварталу" Кошовим: "Непристойна картина".

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських показала всій Україні інтимний процес: "Туалет".