Популярний український виконавець і зять Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян похвалився новим придбанням: розкішною гітарою американської фірми "Гібсон".

Відповідне фото з'явилося на його сторінці в Instagram.

Арсен Мірзоян відомий на всю Україну не тільки завдяки щасливому шлюбу з дочкою Ніни Матвієнко Тонею, а й музичному таланту, який він проявив на першому сезоні "Голосу Країни". Зараз же співак активно вдарився в спорт і розвиток кар'єри, чим з радістю ділиться з фанатами в соціальних мережах.

Цього разу Мірзоян похвалився новим придбанням: музичними інструментами американської фірми "Гібсон". Він показав три чорні гітари на тлі музичної студії і написав: "Колекція під назвою вуглик".

Пост Арсена Мірзояна в Instagram / скріншот

Популярні новини зараз

Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

У Insta-stories Арсен Мірзоян показав ще один знімок довгоочікуваної "крихітки": гітара була упакована в шкіряний чохол з красивою м'якою підкладкою в середині. Очевидно, що виконавець був неймовірно радий придбанням.

Сторіс Арсена Мірзояна / скріншот

Нагадаємо, що Тоня Матвієнко роззула маму на зворушливій фотосесії: Ніна Митрофанівна не очікувала. Матвієнко вирішила напередодні 8 березня зробити зірковій мамі подарунок.

Як повідомляв портал Знай.uа, Арсен Мірзоян нап'ялив "м'яч" на голову і показав покалічені пальці: ось так треба працювати.

Також Знай.uа писав, що Арсен Мірзоян торкнувся українок за живе:"почалася моя любов".