Щодня на полицях магазинів з'являються нові продукти, які можуть зберігатися довше і виглядають привабливіше, але чи всі вони корисні?

Населення планети з кожним роком живе менше, старіє швидше, а ракові захворювання стали надто частими. Виробники, намагаючись збагатитися, заощаджують на сировині. Виявляється, є продукти, які в жодному разі їсти не можна. Про це пише "Типовий Херсон".

Продукти, які не можна купляти:

1. Оселедець в пластикових пакуваннях. Малосольний оселедець повинен зберігатись тільки в олії. В інших випадках до нього додають небезпечну добавку уротропін, яку заборонили в багатьох цивілізованих країнах.

Оселедець, кадр з відео

2. Ікра малосолона. Для продовження терміну придатності ікри, її потрібно або заморозити, або добре засолити. Слабосолона ікра скоріш за все містить уротропін, лимонну кислоту тощо.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

3. Масло жирністю менш як 82,5%. Тільки такий продукт є справжнім вершковим маслом і виробляється з натуральних вершків коров'ячого молока. Під виглядом масла продають трансжири, до яких відносять маргарин, мікс вершкового масла і рослинної олії, рафіновану рослинну олію, майонез і кетчуп, картоплю-фрі, кондитерські вироби, чипси та попкорн, заморожені напівфабрикати.

4. "Інженерні" продукти, яких в природі просто не буває. Газована вода з сиропом займають в чорному списку канцерогенних продуктів одне з перших місць. Адже одним з головних винуватців ракових захворювань вважається фруктозний сироп.

Супермаркет, фото: скріншот з відео

5. Соки в пакетах. Слід пам'ятати, що натуральних соків в пакетах не буває, тому будь-який з них зроблено з порошку. Також він містить величезну кількість цукру і стабілізаторів.

Вживання цих продуктів смертельно небезпечно:

  • Продукти швидкого приготування.
  • Сирокопчені ковбаси тощо.
  • Сосиски, сардельки, варена ковбаса, паштети.
  • Молочні продукти з великим терміном зберігання (понад 2 міс.).
  • Асептичне упаковування - в його складі є антибіотики.
  • Кавун.

Ковбаса, скріншот: Youtube

Нагадаємо, Ніцой після антиукраїнських висловлювань школярки назвала її "недорозвинутою": "З гнилого рота...". Письменниця Лариса Ніцой відреагувала на скандал з юною блогеркою через українську мову

Як повідомляв портал "Знай.ua", морпіхи поділилися найціннішим з людьми, які гостро потребували допомоги: "Дійсно, врятував чиєсь життя". Про це повідомляє пресслужба Операції об'єднаних сил

Також "Знай.ua" писав, що українці вимагають прирівняти гривню до євро: "Жебраки і вимирають". Люди хочуть прирівняти гривню до євро з метою подолання економічної нерівності