Неймовірно талановитий і всіма відомий американський актор, режисер і сценарист Аль Пачіно заснув під час онлайн-церемонії вручення премії "Золотий глобус".

Актор, який грав Майкла Корлеона в трилогії "Хрещений батько" Френсіса Форда Копполи і Тоні Монтана в "Обличчя зі шрамом" Брайана Де Пальма, був номінований в категорії "Краща чоловіча роль в драматичному телесеріалі" за роль в "Мисливцях".

Аль Пачіно є 80-річним володарем п'яти премій "Золотий глобус" при 13 номінаціях. У нього є "Оскар", "Еммі", "Золотий лев" і багато інших статуетки. Тому церемонії вручення премій для актора стали буденністю. А "Золотий глобус" і зовсім дозволив цього року не виходити зі своїх будинків і провести захід в Zoom.

Можливо, через це знаменитість і розслабився так, що задрімав. Або через те, що онлайн-церемонія виявилася досить нудною для акторів. Але в потрібний момент він все ж прокинувся, хоча нагорода йому і не дісталася. У цій номінації переміг Джош О'коннор з серіалу "Корона".

У соціальній мережі Twitter же вже встигли пожартувати, що в другий рік пандемії коронавірусу всі ми трохи Аль Пачіно.

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Нагадаємо, "Джеймс Бонд" Шон Коннері помер, весь світ заливається сльозами. За всю свою акторську кар'єру він зумів знятися в більш ніж 70 фільмах.

Як повідомляв "Знай.ua", плачевна доля Маколея Калкіна: куди зник хлопчик з "Один вдома"

Знай.ua писав, у зірки "великого Лебовскі" Джеффа Бріджеса виявили рак